Okategoriserad

Formsprutan ”JMC try out”

Prova oss innan du bestämmer dig för att investera!

Vi vet att du kommer bli nöjd med ditt köp av en Borche formspruta, men för att du ska känna dig fullständigt säker så har vi tagit fram ett koncept som vi kallar för JMC ”TRY OUT”.

JMC ”TRY OUT” -konceptet innebär att du kan låna en Borche formspruta för att prova maskinen innan du köper din egen Borche formspruta.

För att det ska bli så smidigt som möjligt för dig som kund och även för oss på JMC så har vi kommit på ett smart sätt för transport, installation och igångkörning av maskin och kringutrustning.

Konceptet innebär att allt, d v s formspruta och all kringutrustning som behövs (robot, kylaggregat, tempereringsaggregat, tork, materialsystem mm) finns placerade på en och samma plattform. Plattformen vilar på hjul, detta underlättar förflyttningen till önskad plats i din fabrik. Maskinfötter skruvas enkelt ned för att plattformen ska stå stabilt. Allt som behövs är ett strömuttag, 3-fas 32 Ampere, att ansluta till.

Och nu är det bara att tuta och köra. Men vi kommer naturligtvis ut i samband med leveransen för utbildning på maskinens funktioner mm.

För mer information eller bokning av JMC ”TRY OUT” kontakta Mårten eller Jens.