Vi säkerställer din produktion

sep

JMC – Det personliga företaget som är den kompletta partnern för tillverkande företag inom plastindustrin, främst i Norden, men även till kunder i Europa.

Förutom att vara återförsäljare av Borche formsprutor har vi även agenturen av Enmair’s robotar och breda sortiment av kringutrustning.

Våra kunder uppskattar vår service, effektivitet och kunskap.
Vi har även förtroendet att utveckla och leverera kompletta automatiseringslösningar.

JMC Industriteknik startades år 2012 av Mårten Albinsson, som sedan flera år hade arbetat i en traditionell serviceorganisation och där lärt sig yrket från grunden. Efterhand insåg Mårten att det fanns en mängd olika möjligheter till utveckling, förbättring och effektivisering i plastbranschen och beslutade sig för att testa sitt koncept fullt ut på egen hand.

JMC startades med enkla medel och i liten skala med service och underhåll. Kunderna uppskattade servicen, bemötandet och kunskapen. Ryktet spreds och fler företag blev kunder, vilket resulterade i att Mårten anställde medarbetare och företaget växte.

Fokus lades på att bygga upp en stabil, kunnig serviceorganisation, vilken fortfarande utgör grunden i företaget.

Jens Karlsson anställdes år 2013 och blev delägare i JMC.

Utveckling och framåtanda präglar JMC som efter ett tag började med försäljning av maskiner och utrustning.

År 2021 flyttades verksamheten från Hamra till en unik och ändamålsenlig fastighet i Anderstorp, vilket möjliggjort fortsatt utveckling och expansion av verksamheten.

JMC är numera den kompletta leverantören för tillverkande industri inom segmentet plast. Vi hjälper våra kunder med helhetslösningar, helt kundanpassade. Vi konstruerar, tillverkar, monterar, testar och levererar kompletta lösningar och system.

JMC hjälper dig som kund med

-Installation och utbildning
– Planerat underhåll
– Akut service
– Utveckling och effektivisering av produktionsprocesser.
Vårt mål är idag samma som år 2012, att vara en gedigen och stabil partner med kompetenta medarbetare, vilket ligger till grund för fortsatt utveckling tillsammans med våra kunder.

Vi har lösningen på just ditt problem!

Har du behov av en kompetent partner inom service, underhåll och automatisering, eller behöver investera i nya maskiner, robotar eller kringutrustning? Kontakta Jens, Mårten eller Magnus – de har som regel lösningen på just ditt problem!

Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag

sep

Automation

Elkonstruktion

Maskinkonstruktion

Programmering

Akutservice

Förebyggande

Reservdelar

Formsprutor