Vi säkerställer din produktion

sep

JMC – Det personliga företaget som är den kompletta partnern för tillverkande företag inom plastindustrin, främst i Norden, men även till kunder i Europa.

Förutom att vara återförsäljare av Borche formsprutor har vi även agenturen av Enmair’s robotar och breda sortiment av kringutrustning.

Våra kunder uppskattar vår service, effektivitet och kunskap.
Vi har även förtroendet att utveckla och leverera kompletta automatiseringslösningar.

JMC Industriteknik startades år 2012 av Mårten Albinsson. Mårten Albinsson som sedan flera år arbetat i en traditionell serviceorganisation och där lärt sig där yrket från grunden. Efterhand insåg han att det fanns en mängd olika möjligheter till utveckling, förbättring och effektivisering i plastbranschen och beslutade sig för att testa sitt koncept fullt ut på egen hand.

Mårten startade sitt företag med enkla medel, började i liten skala med service och underhåll. Kunderna uppskattade servicen, bemötandet och kunskapen. Ryktet spreds och fler företag blev kunder, vilket resulterade i att JMC växte och Mårten anställde medarbetare.

Det var viktigt att bygga upp en stabil serviceorganisation innan vi började med försäljning av maskiner och utrustning.

JMC är numera den kompletta leverantören för tillverkande industri inom segmentet plast, vi hjälper våra kunder med helhetslösningar. Installation och utbildning, underhåll och akut service samt hjälp med utveckling och effektivisering av produktionsprocesser. Vår verksamhet bygger på att vi etablerar långsiktiga samarbeten med våra kunder, där vi på ett planerat och strukturerat sätt jobbar med förebyggande underhåll för att undvika produktionsstörningar.

Jens Karlsson anställdes år 2013, erbjöds delägarskap och är sedan år 2017 VD för JMC Industriteknik. Under Jens ledning har företaget fortsatt att växa och utvecklas.

2021 flyttas verksamheten från Hamra till ny och ändamålsenlig fastighet i Anderstorp, vilket möjliggör fortsatt utveckling och expansion av verksamheten.

Vårt mål är att vara en gedigen och stabil partner med kompetenta medarbetare, vilket ligger till grund för fortsatt utveckling tillsammans med våra kunder.

Vi har lösningen på just ditt problem!

Har du behov av en kompetent partner inom service, underhåll och automatisering, eller behöver investera i nya maskiner, robotar eller kringutrustning? Kontakta Jens, Mårten eller Magnus – de har som regel lösningen på just ditt problem!

Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag

sep

Automation

Elkonstruktion

Maskinkonstruktion

Programmering

Akutservice

Förebyggande

Reservdelar

Formsprutor