Okategoriserad

Axplock ifrån perioden april-juni

Bildkollage från JMC Industriteknik

Ifrån April till Juni har vi hunnit med en hel del och nedan är ett axplock ifrån perioden. Vi har ställt ut på Plastteknik Nordic som var en riktigt trevlig mässa med bra uppslutning på besökare och vi tackar för allt intresse vi fick i vår monter med formspruta, robotcell och påsförpackare.

Det har blivit en leverans av en Borche BI500 maskin till kund i vårt närområde. Som valde i att investera i sin andra Borche formspruta

Ytterliggare en leverans av en Borche BU700 maskin till kund i Boråstrakten. Som även de valde att investera i sin andra Borche formspruta.

Det har installerats 4 st Fanuc automationsceller ihop med formsprutor i lite olika typer av applikationer så som med pick and place, vision och paketering.

Till sist har även en del av JMC teamet varit nere och besökt våra leverantörer i Kina under en veckas tid och fått med sig en hel del information och nyheter från både Borche, Enmair och Coretamp.

Vi får tacka våra kunder för allt detta och att vi fått förnyat förtroende när det är dags att köpa maskiner och automationsceller. Passa nu på och njut av det fina vädret vi har ute och så kör vi på för fullt någon vecka till innan det är dags för semester!