Slider

Om JMC Industriteknik

OM JMC Industriteknik

Vi hjälper dig som kund att säkerställa att din produktion är effektiv och tillgänglig. Vi löser allt från service och underhåll till effektivisering av produktionsprocesser. Detta gör att du som kund kan fokusera på din kärnverksamhet. Vår verksamhet bygger på att vi etablerar långsiktiga samarbeten med dig som kund, där vi på ett planerat och strukturerat sätt jobbar med förebyggande underhåll för att undvika produktionsstörningar.

Vid akuta produktionsstörningar har vi en dygnet runt och året om jour som med kort varsel löser uppkomna problem.

Vår personal är kompetent och har mångårig erfarenhet vilket gör att vi snabbt löser uppkomna problem på plats hos dig.

JMC’s fokus är service, underhåll, reparation och effektivisering. Vi är den ledande och mest kompletta partnern till tillverkande företag inom den svenska plastindustrin. Våra kunder uppskattar vår service, effektivitet och kunskap. Därmed har vi även fått förtroendet att utveckla och leverera kompletta automatiseringslösningar. JMC har även utvecklat och byggt egna kostnadseffektiva kringprodukter som vi kombinerar med att vara återförsäljare av ett antal starka varumärken. Detta innebär att vi är en komplett leverantör för tillverkande industri och hjälper våra kunder med helhetslösningar – allt från akut service till att utveckla och leverera effektiva och robusta produktionssystem.

JMC Industriteknik startades för 5 år sedan av Mårten Albinsson. Mårten jobbade i en traditionell service organisation och lärde sig yrket från grunden. Under dessa år såg Mårten en mängd olika möjligheter till utveckling, förbättring och effektivisering. Han fick dock inte gehör för sina tankar och idéer hos sin dåvarande arbetsgivare och beslutade sig för att testa sitt koncept fullt ut på egen hand. Mårten satsade alla sina pengar och köpte en begagnad Volvo, en verktygslåda och började hjälpa sina kunder med service och underhåll. Sakta men säkert var det fler och fler som uppskattade Mårtens service, bemötande och kunskap vilket resulterade i att JMC växte och fler och fler anställdes. Idag är JMC Industriteknik ledande inom sitt segment i Sverige med ett stort antal kompetenta och erfarna medarbetare och många nöjda kunder runt om i hela Sverige.

VD för JMC Industriteknik är Jens Karlsson. Under hans ledning fortsätter JMC Industriteknik att växa och utvecklas. Har du behov av en kompetent partner inom service, underhåll, automatisering eller behöver investera i nya maskiner, robotar eller andra kring system så ring Jens. Han har alltid en lösning på just ditt behov.